5 Tips about آنفولانزا علامت اختصاری You Can Use Today
5 Tips about آنفولانزا علامت اختصاری You Can Use Today
Blog Article
آنفولانزا معمولاً بهخودیخود و با روشهای طبیعی که در خانه به کار میرود بهبود مییابد، در صورت شدید شدن و تشدید علائم ممکن است بیمار به مراقبتهای پزشکی نیاز داشته باشد. علاوه بر روشهای درمانی که بسته به شرایط بیمار میتوان از آن استفاده کرد، یکی از راههای مؤثر برای محافظت در برابر آنفولانزا، واکسن آنفولانزا است که باید به طور مرتب تزریق شود.
باید توجه کرد که واکسیناسیون بر علیه آنفلوآنزا در دوران بارداری نهتنها هیچگونه عارضهای برای مادر باردار و جنین او ندارد، بلکه علاوه بر ایجاد مصونیت در مادر، موجب ایجاد ایمنی در نوزاد نیز میشود.
معمولا کودکان به دلیل سیستم ایمنی ضعیف خود، بیشتر در معرض ابتلا به آنفولانزا هستند پس تا جای ممکن آنها را از فضاها و افراد آلوده دور نگه دارید. شایع ترین علائمی که در کودکان مبتلا مشاهده میشود شامل تب ناگهانی، بی حالی و خستگی بیش از حد، بینی گرفته و سرفه های خشک است.
راههای زیادی برای درمان خانگی بیماری آنفولانزا وجود دارد اما بهتر است در صورت مشاهدهی هر یک از علائم مربوط به این بیماری به پزشک مراجعه شود.
مادران شیرده میتوانند واکسینه شوند. واکسن آنفولانزا را میتوان همراه با سایر واکسنها تجویز کرد.
برای ساخت واکسن آنفلوآنزا، محققان از شایعترین سویههای ویروس استفاده میکنند. بعد از تزریق واکسن، بدن علیه آن سویهها آنتیبادی ترشح میکند تا از شما در برابر ویروس محافظت کنند.
علائم آنفولانزا بهخصوص در مراحل ابتدایی ممکن است با سرماخوردگی اشتباه گرفته شود؛ بهخاطر داشته باشید که علائمی مانند تبولرز میتواند نشانهی آنفلوانزا باشد. درصورت ابتلا به آنفولانزا از مصرف آنتیبیوتیکها اکیداً خودداری کنید؛ آنتیبیوتیک آنفلوانزای پرندگان در ایران میتواند شرایط شما را بدتر کند.
برای هر بیمار آنفولانزا نیازی به استفاده از داروهای ضدویروسی نیست. این داروها به ویژه برای گروههای در معرض خطر تجویز میشوند.
بهعلاوه، به دلیل جهشهای مکرر این ویروس، هر سال باید واکسن جدیدی برای مقابله با آن ساخته شود.
آنفولانزا بهشدت مسری است و بهراحتی از فردی به فرد دیگر منتقل میشود. بهترین روش پیشگیری از آنفولانزا تزریق سالانهی واکسن آنفولانزا است.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
اگر به دنبال دمنوش برای درمان آنفولانزا هستید، توصیه میکنیم از دمنوش زنجبیل همراه با عسل استفاده کنید. عسل به کاهش سرفه و گلودرد کمک میکند.
علت بروز آنفولانزای کتویی: میزان معمولی استفاده از کربوهیدرات در روز ۲۰۰ الی ۳۰۰ گرم است. در این رژیم غذایی کربوهیدرات مصرفی بدن کاهش مییابد به همین دلیل بدن انرژی مورد نیاز خود را از طریق تجزیهی اسیدهای چرب و به وسیلهی فرآیندی به نام کتوزیس انجام میگردد.
همه چیز درباره گرگرفتگی بدن و راه های درمان آن ۱۴۰۰-۰۳-۰۹ برای درمان آنفولانزا نوع ای علاوه بر استراحت کافی و خوردن مایعات، باید از داروهایی نظیر ؛